Pasta all’amatriciana met kip, peper en tomatensaus

Ik heb kip in de diepvries (kippendij, want filet vind ik te droog) en pasta (zelfgemaakt) en ook nog een beetje uit de Carrefour bij Turijn meegebrachte pancetta. Met knoflook, tomaat en chilivlokken maak ik er een soort pasta all’amatriciana van:
Pancetta fijnsnijden en bakken in de olijfolie. Knoflook in plakjes en chilivlokken meebakken. Tomaten in stukken toevoegen met wat zout. Vuur hoog. Daarna minstens een half uur laten sudderen.
Pasta koken. Meng nog wat kookvocht door de saus. Peterselie toevoegen. Parmezaanse kaas heb ik meestal wel in de koelkast. Deze is van de Kaaskamer.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s