Portugese taartjes

3 eieren scheiden

2 el maizena bij eidooiers en 100 gram suiker. roeren
in kleine scheutjes 240 ml slagroom erbij.
en 120 ml melk
roeren tot het glad is.
en wat vanillepasta
plus een groot stuk citroenschil
op middelhoog vuur zetten. na 5 minuten is het dik.
afkoelen.

taartbodems maken:
2 vellen bladerdeeg op elkaar. oprollen en in stukken snijden. in een muffinblik en de custard erin schenken.
200 graden 15/20 minuten

Advertenties

Een gedachte over “Portugese taartjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s