Geitenkaassoufflétaart

150 gr bloem
wat gemalen noten
125 gr boter
1 eidooier
wat koud water (uit vriezer)

Vulling voor geitenkaassouflé:
125 gr verse geitenkaas
2 eidooiers en 3 eiwitten
50 g geraspte Parmezaanse kaas
125 gr crème fraîche
zout en peper

Soepele deegbal maken – 1 uur in de koelkast – op kamertemperatuur laten komen evt. – pievorm invetten en het deeg erin plaatsen. Bodem inprikken en 20 min. in de vriezer. Oven voorverwarmen op 180˚C. Bodem 25 min. bakken. Vulling maken van alles behalve eiwitten (stijf slaan en erdoorheen) – Taart vullen en 25 min. bakken.

Advertenties

Een gedachte over “Geitenkaassoufflétaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s