Spaghetti bolognese

Bolognese sauce like nonna used to make
Dit is een recept van de campagne die Italië maakte voor hoe de echte bolognesesaus gemaakt moet worden. Als ik zin heb in Italiaans gehaktsaus doe ik het zo:

Serves 4
300g minced best beef
150g bacon
50g yellow carrots
50g stick of celery
30g onion
5 tablespoons tomato sauce, or 20g tomato concentrate.
Half glass dry white wine
Cup of milk
A little stock

Preparation: Chop bacon and fry gently with the chopped carrots, celery and onion. Add meat, wine and stock until they sizzle, then add tomato sauce and simmer for two hours, adding milk gradually during cooking, and season to taste.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s