Pizza

20140806-092950-34190328.jpg

Een paar jaar geleden begon ik zelf pizzadeeg te maken in het kader van ‘alles zelf maken’.  Geen diepvriespizza of verse pizza uit het koelvak meer. In de kookboeken die ik heb zijn hele fijne recepten te vinden, maar de pizza van Polpo vind ik tot nu het lekkerst. Lekker dun. Soms rol ik ze zo dun uit dat het zowat Carta di Musica is – perkamentenbrood. De pizza bak ik op de heetste stand van de oven, 250˚C, op een meeverwarmde pizzasteen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s