Cake met vanille

Ingrediënten

200 gram boter
200 gram fijne kristalsuiker
8 gram vanillesuiker – of tl vanille-extract
200 gram zelfrijzend bakmeel – of 200 gram bloem met 6 gram bakpoeder
beetje zout
4 eieren

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180˚C.
De boter met de suikers en vanille-extract romig kloppen met de mixer.
Bakmeel en zout erboven zeven en de eieren al kloppend een voor een toevoegen.
Cakebeslag overhevelen in een ingevette cakevorm.
In het midden van de oven plaatsen en een uur bakken.
Af laten koelen in de vorm voordat je de cake eruit haalt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s